Legyél te is magabiztos szülő

Gyermekpszichológus BLOG

Könyvajánló (1. rész)

2011. május 22. - Gyermekpszichológus

Az alábbiakban szeretném bemutatni Ranschburg Jenő gyermekpszichológus néhány könyvét, melyek hasznos és jól érthető olvasmányok a család számára.

 

Elsőként ajánlom a Szülők könyve című kötetet minden olyan szülőnek, (vagy leendő szülőnek) akik átérzik a szülői szerepkör jelentőségét és felelősségteljesen gondolkodnak a gyermeknevelésről. Főbb témakörök: a gondolattól a megvalósulásig, a születés utáni időszak: csecsemőkor, majd a kisgyermekkortól az iskolakezdésig. A könyv részletesen szemlélteti az egyes korokban megjelenő problémákat és az esetleges megoldásokat.

 

 


 

Érdemes elolvasni továbbá a Mit rontottunk el? című könyvet. Gyermekekkel, gyermekneveléssel kapcsolatos kérdésekre válaszol Ranschburg Jenő. A hozzá érkezett levelekből és válaszokból álló kötetből a tanácstalan szülő rengeteget tanulhat.

 

 

 

Ha tetszik a blog, lájkold a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekpszichologus.blog.hu/api/trackback/id/tr692924639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása