Legyél te is magabiztos szülő

Gyermekpszichológus BLOG

Instagram nyereményjáték szabályzat

2017. szeptember 21. - Gyermekpszichológus

Játék könyvnyereményért: Kim John Payne: Melegszívű fegyelmezés

Salamon-Bojti Andrea egyéni vállalkozó (székhely: 4400 Nyíregyháza, Esze Tamás utca 10.) (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot szervez (továbbiakban: Játék).

A Játékban való részvétel feltételei

1. A Játékban bármilyen természetes személy részt vehet, aki Instagram fiókkal rendelkezik.

2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói

3. A Játékban való részvétel feltétele, hogy

  • a Játékos kövesse a@gyermekpszichologusblog Instagram oldalt 
  • a játék bejegyzés alatt jelölje meg 2 ismerősét 1 kommentben, akiket érdekelhet a játék
  • kedvelje a bejegyzést

4. Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben Szervező nem tudja a részvételi feltételek teljesülését ellenőrizni, a Játékból kizárásra kerül, és így nem vesz részt a sorsoláson. 

5. A Játékban való részvételhez külön regisztráció nem szükséges.

6. A Játékban való részvétel jelen szabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Játékszabály feltételeit nem teljesítő Játékos a Játékból kizárásra kerül és így nem jogosult a nyeremény átvételére.

A Játékban időtartalma

A Játék időtartama: 2020. február 16. napja 19 óra és 2020. február 20. napja 12 óra 00 perc között. 

Nyeremények és sorsolás


1. A sorsolás időpontja: 2020. február 20. késő este.

2. A nyeremények sorsolásán minden Játékos részt vehet, aki a részvételi feltételeknek megfelel. Korlátozottan cselekvőképes nyertes esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a játékszabályzatban foglalt feltételeknek.

3. A nyereményekkel kapcsolatos tudnivalók

  • Valamennyi Játékos között kisorsolásra kerül 1 db könyv Kim John Payne: Melegszívű fegyelmezés 

 

4. A nyeremény készpénzre nem váltható, a nyereményről kiállított utalvány kiállítás után nem módosítható és át nem ruházható.

5. A nyereményt a nyertes postán kapja meg. Csak magyarországi címre postázunk.

6. A játékos köteles együttműködni a nyeremény átvételében. Amennyiben a nyeremény átvétele a játékos késedelme vagy hibája miatt nem valósul meg, a szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

8. A nyeremények után fizetendő SZJA, Áfa és a hatályos jogszabályok alapján fizetendő egyéb járulékok a Szervezőt terhelik.

9. A nyertest a Szervező az Instagram oldalán privát üzenetben értesíti. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre válaszol, a nyereményt a Szervező postai úton küldi meg a Játékosnak. Amennyiben a nyertes az értesítésre 2 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételt értesítést küld. Ha a nyertes az ismételt értesítésre 2 munkanapon belül nem válaszol, tartaléknyertes sorsolására kerül sor. Amennyiben a tartaléknyertes 2 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételt értesítőt küld részére. Abban az esetben, ha a pótnyertes sem jelentkezik, további tartalék nyertes kisorsolására nem kerül sor. A nyertes nevét az instagram oldalon storyban és a játék poszt alatt kommentben tesszük nyilvánossá.

Általános rendelkezések

1. A Játékos részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt.

2. Az Instagram esetleges hibás működéséből, technikai problémákból fakadó károkért a szervező nem vállal felelősséget. A Játékkal kapcsolatban kártérítési igény benyújtására a Játékos nem jogosult.

3. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze, vagy megszüntesse a Játékot előre nem látható, kivételes körülmények felmerülése esetén.

4. A Játék szabályait a Szervező bármikor módosíthatja a játékosok előzetes értesítése nélkül.

5. A Játékban való részvétellel a játékos elfogadja az Instagram szabályzatát.

Alsópáhok, 2020. február 16.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekpszichologus.blog.hu/api/trackback/id/tr8912883370
süti beállítások módosítása