Legyél te is magabiztos szülő

Gyermekpszichológus BLOG

Jogi nyilatkozat

2012. augusztus 31. - Gyermekpszichológus

A honlap teljes tartalma Bojti Andrea (továbbiakban: Szerző) szellemi tulajdona, illetve annak rendelkezése alatt áll és szerzői jogi védelem alatt áll. Annak terjesztése, tovább adása csak a Szerző engedélyével lehetséges.

A Szerző törekszik a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmiféle szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.

A Szerző semmilyen felelősséget nem vállal a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.

A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a Szerzőt semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán kényelmi szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.

A honlaphoz vagy a Szerzőhöz küldött üzenetek tartalmáért és a benne foglalt információk valóságtartalmáért és pontosságáért egyedül a küldő felel.

A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás. A Szerző fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.

Az esetleges helyesírási hibákért, elütésekért felelősséget nem vállalunk.

Figyelem! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi, pszichológiai vizsgálatot. A blogon és az E-mailben feltett kérdésekre a legjobb tudásunk szerint válaszolunk. Ha segítségre van szüksége, forduljon szakemberhez. A következményekért felelősséget nem vállalunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekpszichologus.blog.hu/api/trackback/id/tr234744846
süti beállítások módosítása